Store Børs – tradition og nytænkning

Store Børs har gennem mange år været kendt som en restaurant med høj faglig stolthed, kvalitet og unikke smagsoplevelser.

På Store Børs mødes du af et fast team af tjenere og køkkenpersonale. Den daglige ledelse er i sikre hænder på restauratør Phillip Færch og køkkenchef Emanuel Piazzoli.

Phillip Færch har ledet Store Børs siden 2015. Han har stor erfaring med branchen og har ejet og drevet flere restauranter – herunder restauranten Lodsoldermandsgaarden Hotel & Fiskerestaurant i Rørvig.

Køkkenchef Emanuel Piazzoli har flere år bag sig som selvstændig og som køkkenchef på flere top restauranter i udlandet og i Danmark på bl.a. Altopalato i Hellerup. Emanuel viderefører og udvikler det fagligt høje niveau, som Store Børs er kendt for.

På Store Børs er visionen er klar: Vi skal give vores gæster totaloplevelser, hvor maden, drikkevarerne, stemingen og servicen går op i en højere enhed.

Uhøjtidelig gourmetrestaurant i skønne omgivelser

Restaurant Store Børs ligger i skønne omgivelser ned til Roskilde fjord og den omgivende natur. I sommervejr er gårdhaven et oplagt sted for en hyggelig frokost eller en uhøjtidelig middag under pergolaerne.

Indendørs i den historiske bygning er restaurantens moderne lokaler ideelle til små som store selskaber fra den intime middag for to, den hyggelige frokost eller middag med venner og familie, den effektive kursusdag til det idylliske bryllup.

International gastronomi med smagen i centrum

Omdrejningspunktet for alle på Store Børs er: Smagen. Gastronomisk tilberedes maden fra grunden i et kryds mellem traditionel kogekunst og det sidste nye fra den gastronomiske verden. De sæsonfriske råvarer hentes hjem fra de bedste producenter fra nær og fjern og anvendes straks eller fermenteres, syltes eller henkoges.

Køkkenchefen sammensætter sæsonens menu og a la carte-kortet med inspiration fra såvel egnens lokale producenter som verdens mest nyskabende køkkener. Menuen og a la carte-retterne matches med nøje udvalgte vine til den sublime helhedsoplevelse.

Klassisk a la carte fra grunden

Det bedste kød i de bedste udskæringer, sæsonens fangst og klassiske retter og tilbehør, alt er tilberedt fra grunden. Retterne spænder fra det fineste Wagyu-kød til den saftigste Store Børs’ gourmetburger. Sammen med sæsonens menu sikrer a la carte-kortet dig en smagfuld oplevelse, uanset om du ønsker at besøge Store Børs en stille hverdagsaften eller ved en særlig anledning.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Store Børs