Oplevelsesmenuen er altid på kortet

Vi ser det som vores fornemmeste opgave at overraske og begejstre dig. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten i den mad, vi serverer.

Vælger du en oplevelsesmenu, kan vi garantere dig udsøgte unikke smagsoplevelser og dejlige vine – i en hyggelig uhøjtidelig atmosfære.

Anretninger:
Vine:
Æg – kartoffel – æg De Chansac, Sauvignon Blanc, 65-/gl.
Jomfruhummer – tempura – mayo Stimson Estate Cellars, Chardonnay 80,-/gl.
Asparges – sichuanpeber – Gl. Knas Sherwood Estate, Stratum, Pinot Gris, 90,-/gl.
Cannelloni – oksehale – citrus Abbona, Dogliani, San Luigi, Dolcetto 100,-/gl.
Poussin – køkkenchefens signatur – fars Umberto Cesari, Moma, 110,-/gl.
Naturmælksoste – salt & sprødt Warre´s, Colheita port 75,-/gl.
Babá au Rhum – ananas – peruviansk vanilje Pedro ximenez, sherry, 75,-/gl.
7 retter                              545,-  Samlet vinmenu ved 7 retter                                    495,-
6 retter                              495,-
5 retter                              445,-
4 retter                              395,-
3 retter                              345,-

Den komplette 7-retters oplevelsesmenu med vinmenu,

kaffe, sødt og avec                                                1.100,-