Oplevelsesmenuen er altid på kortet

Vi ser det som vores fornemmeste opgave at overraske og begejstre dig. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten i den mad, vi serverer.

Vælger du en oplevelsesmenu, kan vi garantere dig udsøgte unikke smagsoplevelser og dejlige vine – i en hyggelig uhøjtidelig atmosfære.

Anretninger:
Vine:
Ærtesuppe – lakserogn – emulsion Schwedhelm, Müller-Thurgau, 75,-/gl.
Blæksprutte – kartoffel – nicoise Villa Husgen, Riesling by the Glass, 85,-/gl.
Waguy – pickles – peberrod Fog Head, Pinot Noir, 120,-/gl.
Kulmule – hø – sort hvidløg Mark Hø øl, Herslev bryghus, 65/fl.
BBQ short ribs – sommerkål U. Cesari, Moma Rubicone Rosso, 110-/gl.
Ost – rug – salt & sødt Pedro ximenez, sherry, 75,-/gl
Marenges – lakrids – bær Château de Fesles, Coteaux de Layon, 75,-/gl.
7 retter                              545,-  Samlet vinmenu ved 7 retter                                    495,-
6 retter                              495,-
5 retter                              445,-
4 retter                              395,-
3 retter                              345,-

Den komplette 7-retters oplevelsesmenu med vinmenu,

kaffe, sødt og avec                                                1.100,-