Oplevelsesmenuen er altid på kortet

Vi ser det som vores fornemmeste opgave at overraske og begejstre dig. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten i den mad, vi serverer.

Vælger du en oplevelsesmenu, kan vi garantere dig udsøgte unikke smagsoplevelser og dejlige vine – i en hyggelig uhøjtidelig atmosfære.

Anretninger:
Vine:
Torsk – ramsløg – blomkålstang De Chansac, Sauvignon Blanc, 65-/gl.
Snegle kaviar – jordessens – cracker Domäne Wachau, Terrassen Federspiel, Riesling 90,-/gl.
Havets foie gras – Nashi pære – karamel Stonebarn, Chardonnay 80,-/gl.
Rødbede – pistacie – Knutenlund Hvidost Roversi Barbaresco, Nebbiolo 100,-/gl.
Osso buco – persille -.citron Leopard´s Leap, Pinotage Shiraz, 110,-/gl.
Ask – krondild – Høgelundgaard Warre´s, Colheita port 75,-/gl.
100% Choko – timut peber – blodappelsin La Playa, Late Harvest Sauvignon Blanc, 75,-/gl.
7 retter                              545,-  Samlet vinmenu ved 7 retter                                    545,-
6 retter                              495,-
5 retter                              445,-
4 retter                              395,-
3 retter                              345,-

Den komplette 7-retters oplevelsesmenu med vinmenu,

kaffe, sødt og avec                                                1.100,-