Oplevelsesmenuen er altid på kortet

Vi ser det som vores fornemmeste opgave at overraske og begejstre dig. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten i den mad, vi serverer.

Vælger du en oplevelsesmenu, kan vi garantere dig udsøgte unikke smagsoplevelser og dejlige vine – i en hyggelig uhøjtidelig atmosfære.

Anretninger:
Vine:
Krabbe – fiskebolle – kryddergrønt Sherwood Estate, Stratum, Pinot Gris, 90,-/gl.
Rokke – kantarel  – estragon Hillgrove Creek, Chardonnay 80,-/gl.
Japansk Wagyu – Den hvide Dame Fog Head, Pinot Noir, 120,-/gl.
Foie gras – confit af frugt & nødder Heritage Collection, Late Harvest Chardonnay, 125,-/gl.
Gråand – melasse – skovduft White Owl, Shiraz, 95,-/gl.
Danske håndlavede oste – sylt Warre´s, Colheita port 75,-/gl.
Mokka – choko bavarois Sainte Croix du Mont, Ch.Les Arroucats, 75,-/gl.
7 retter                              545,-  Samlet vinmenu ved 7 retter                                    495,-
6 retter                              495,-
5 retter                              445,-
4 retter                              395,-
3 retter                              345,-

Den komplette 7-retters oplevelsesmenu med vinmenu,

kaffe, sødt og avec                                                1.100,-