Buffeter – Selskaber


Januar, februar og marts buffet

Forretter

Laks røget i egen rygeovn
serveret med sød/syrlig æblepesto

Marineret dyrekølle med
vinterbær, hertil kraftig glacé

Tagliatelle vendt med svampe
krydret med parmasan

Hovedretter

Torskefilet pakket i koldrøget skinke efter klassisk inspiration i form af sennepssauce og rødbedesalat

Andebryst stegt med timian og garneret med karamelliseret rødkål

Let sprængt svinemørbrad med honningbagte rodfrugter og peberrodsfløde

Tærte med kartofler og jordskokker

Desserter

Lille udvalg af de bedste europæiske oste – hertil ristet rugbrød, sødt og surt

Panacotta med karamel hertil syltede kirsebær

Æbler i mørk chokoladekage serveret med syltede abrikoser

 


April, maj og juni buffet

Forretter

Unghane-rillette med bagt
tomat og basilikum

Hjemmerøget laks med æble/
Man del pesto og dildsalat

Friske asparges serveret på Store
Børs facon med bacon og æg

Tagliatelle med fisk og skaldyr gratineret med gouda

Hovedretter

Estragonfarseret perlehønebryst med svampe og persille

Torskefilet med mild gedeost og parmaskinke, serveret med spidskål

Rødvinsbraiseret spædkalv med forårsurter

Tærte med forårsgrønt og emmentaler

Desserter

Alt på et ostebræt – gode danske og udenlandske oste

Chokoladekage med rabarber og mynte

Vanillepanacotta med jordbær

 


Juli, august og september buffet

Forretter

Carpaccio med salat og revet parmasan

Fisketerrin serveret med svampe og basilikum

Jordskokkesuppe med lufttørret skinke

Tagliatelle med unghane, basilikum og bagte tomater

Hovedretter

Langtidsbagt lammekølle med soltørrede tomater og artiskokker

Grillet laks på svamperisotto

Letrøget oksefilet stegt med honning serveret med bagte urter og pebersauce

Løgtærte krydret med feta

Desserter

Udvalg af oste og hjemmelavet garniture

Tærte af sensommerbær serveret med hvid chokoladecreme

Mocca panacotta med passionsfrugtis

 


Oktober og november buffet

Forretter

Hjemmerøget laks med plukkede salater og mandelpesto

Bagt kalvebryst med æble-/sellerichutney

Enebærrøget dyrekølle med orangemarinerede salater

Marksvampe vendt med gouda og pasta

Hovedretter

Torskefilet bagt i parmaskinke med sennepsauce og rødbedesalat

Stegt andebryst med timian-karamelliseret rødkål

Svinemørbrad med honningbagte rodfrugter
og peberrodssauce

Tærte med jordskokker og kartoffel

Desserter

Ostebræt med europæiske og danske oste

Karamel panacotta med kirsebær og mandler

Æblechokoladetærte med is


Prisen for vores Årstidens buffeter er for min. 20 personer

Årstidens buffet kr. 395,- pr. person