Selskabsmenuer

Menu forslag til februar, marts og april
Forretter

Fiske roulade med svampe og basilikum

Mousse af røget torsk på marinerede gulerødder og æble

Foie gras terrin med Pan de piece

Hovedretter

Stegt helleflynder på cassulet af rodfrugter og sorte hvidløg

Kalvebryst med selleri/chili-chutney og kørvel

Letsprængt unghanebryst og serveret med fricassé

Desserter

Udvalg af europæiske oste med hjemmelavet tilbehør

Klassisk tiramisu efter Store Børs inspiration

Vinteræbler i klassisk tærte med vanilleis

 


Menu forslag til maj, juni og juli

Forretter

Sæsonens første asparges med sauce mousseline og rejer

Hjemmet røget laks med røget gullerods puré

Carpaccio med salat revet parmasan

Hovedretter

Dampet pigvar

Oksefilet stegt med honning og timian serveret med

Perlehønebryst farseret med jomfruhummer og jomfruhummer sauce.

Desserter

Jordbær trifli

Hvid chokolade-panacotta

Chokoladetærte med mynte og is

 


Menu forslag til august, september og november

Forretter

Villa tonato, kalve tunge i tunsauce

Graskar suppe med jomfruhummer

Ravioli med ricotta og safran

Hovedretter

Grillet multe med fennikelsalat og appelsinfilet

Honningstegt sommerbuk serveret med stegte urter og nøddesauce

Beaf wellington

Desserter

Rødgrød med kærnemælksis og mynte

Rabarber varation

Kvæde tærte med is

 


Menu forslag til november, december og januar

Forretter

 

Jordskokkesuppe med trøffelolie

Torsk i airbag med yuzu mayo

Foie gras terrine.

Hovedretter

Andebryst med karamelliseret julesalat og kanelbagt tomat og timiansky

Sødmælks kalv med rodfrugter

Dyrekølle med løgtærte, svampe og marsalasauce

Desserter

Chokolade fondant med is

Letfrossen chokoladecreme bruleé med æble-limesorbet

 

 


Priser for alle menuer inkl. brød og smør. Til hovedret serveres valgfri kartoffel eller salat.

Min. 20 kuverter.
3-retter kr. 385,- pr. kuvert
4-retter kr. 435,- pr. kuvert
5-retter kr. 495,- pr. kuvert