Menu
Smørrebrød
-
Smørstegt isingfilet - håndpillede rejer - rosapebermayo 165,-
-
Roastbeef - remo - peberrod - ristede Løg - cornichon - grønt 115,-
-
Stegt Sild - rødbede - dild 95,-
-
Kartofler - ristede Løg - syltede Løg - løvstikkemayo 85,-
-
Æg - mayo - rejer - cherrytomat - rødløg - grønt 105,-
Salat
-
Burrata - parmaskinke - cherrytomater - pistacie 120,-
-
Crisp salat - tigerrejer - bær - chutney 130,-
Pasta
-
Penne - oksemørbrad - rød peber - cremet trøffelsauce 160,-
-
Linquine - bacon - æg - pecorino ost - flødesauce 130,-
Lette retter
-
Fire italienske delikatesser 150,-
-
Carpaccio af oksemørbrad - trøffelolie - mizuna - parmesan 120,-
HVERDAGS FORKÆLELSE
-
DAGENS 2 RETTERS MENU - Udvalgt af køkkenet 295,-
-
Serveres fra søndag - torsdag fra kl.17.00
-
PROSECCO 90,-
-
APEROL SPRITZ 95,-
-
GIN & TONIC 90,-
-
Hummersuppe 130,-
Cremet hummersuppe smagt til med cognac, hvidvin og mild chili, monteret med fløde, serveret med tigerrejer.
-
STRACCIATELLA DI BUFALA 120,-
Ost af bøffelmælk, serveret med parmaskinke på let marineret salat, semitørrede tomater, kapersbær, pistacie & olivenolie
-
SVAMPEBRUSCHETTA 115,-
Hvidløgssauteret svampe på ristet brød gratineret med parmesan. Serveret med marineret salat, semitørrede tomater, oliven, syltede rødløg og friske urter.
-
VITELLO TONNATO 130,-
Skiver af kalvefilet, serveres med hjemmerørt tunsauce smagt til med kapers og anjoser.
-
CARPACCIO 140,-
Oksecarpaccio marineret i trøffelolie & citron, toppet med frisk rucola & flager af parmesan
-
LUNGUINE ALLO SCOGLIO 190,-
Linguini pasta med jomfruhummer, tigerrejer, blåmuslinger, krydderurter, hvidløg og hvidvin, vendt i tomatsauce
-
OKSEMØRBRADSPASTA 190,-
Penne pasta med oksemørbrad, vendt i cremet trøffelsauce smagt til med let sennep, trøffel og rødvin og monteret med fløde.
-
RAVIOLI 165,-
Ravioli fyldt med ricotta og spinat vendt i cremet tomatflødesauce & pesto
-
KULMULE 295,-
Skindstegt kulmule med ristede svampe & sauteret spinat samt hummerbisque & ovnbagte små kartofler
-
UNGHANEBRYST 275,-
Stegt unghanebryst på bund af cremet krydderurterisotto
-
LAMMESKANK 295,-
Braiseret i egen sky med rodfrugter, timian, hvidløg - serveret med årstidens grøntsager, kartoffelmos & sauce af egen sky.
-
OKSEMØRBRAD 325,-
Oksemørbradsmedaljon med cremet trøffelsauce, årstidens grøntsager & ovnbagte små krydderurtekartofler
-
TIRAMISU 105,-
Ladyfingers vædet i kaffe/amaretto likør, i lag med mascarpone flødeskumscreme - serveres med råsyltede bær, chokoladesauce & kakao
-
PANNACOTTA 105,-
Klassisk italiensk fløderand, serveres med råsyltede bær samt mango coulis
-
CHOKOLADEFONDANT 105,-
Med ”blødende indre”, råsyltede bær & hjemmerørt vaniljeparfait
-
OST 130,-
Tre slags italienske oste med kiks, glaceret tranebær & valnøddekrokant
4 - RETTERS MENU kr. 495
Vinmenu kr. 395
Non alkohol menu kr. 250
4 Retter fra Landet
-
OKSECARPACCIO
Oksescarpaccio, marineret i trøffelolie, citron - toppet med frisk rucola & flager af parmesan
-
STRACCIATELLA DI BUFALA
Ost af bøffelmælk med parmaskinke på let marineret salat, semitørrede tomater, kapersbær, pistacie & olivenolie
-
OKSEMØRBRAD
Medaljon af oksemørbrad med trøffelsauce, ovnbagte krydderurtemarineret små kartofler & årstidens grøntsager
-
CHOKOLADEFONDANT
Med ” blødende indre”, råsyltede bær & hjemmerørt vaniljeparfait
5 Retter fra Havet
-
HUMMERSUPPE
Cremet hummersuppe smagt til med cognac, hvidvin og mild chili, serveres med tigerrejer
-
ÆRTERISOTTO
Med chilimarinerede tigerrejer
-
KULMULE
Skindstegt kulmule med ristede svampe og sauteret spinat, hummerbisque & ovnbagte små kartofler
-
CITRONTÆRTE
Med marengs & råsyltede bær
Bobler
-
Sparkling Brut, McPherson, Australien 80 / 395,-
Klassisk blend af Chardonnay og Pinot Noir. Charmerende sprød og festlig.
-
Prosecco, Corte delle Calli, Italien 90 / 450,-
Frisk og frugtig Prosecco. Medium fyldig med let tørhed.
-
Cremant Rosé Brut, Chartron et Trebuchet, Bourgogne 525,-
Tør og elegant rosé med fine bobler og et strejf af modne røde bær.
Champagne
-
Brut, l’Éloquente, Marne 750,-
Meunier domineret cuvée. Sprød, elegant og festlig.
-
Rosé Brut, La Flatteuse, Marne 875,-
Frisk og elegant Rosé Champagne med god syre og fine noter af solbær og kandiseret frugt.
-
Vintage Brut, La Majestueuse, Marne 995,-
Chardonnay domineret årgangscuvée, delvist lagret på fad. Fyldig og charmerende.
-
Dom Perignon, Épernay 2700,-
Ikonisk Champagne med generøse noter af tropiske frugter og god syre.
-
Krug Grande Cuvée, Reims 2995,-
Verdens vel nok mest anerkendte Champagnehus. Stor, kraftig og fyldig med høj kompleksitet.
Kolde drikke
-
VAND 38,-
Vand filtreret, med eller uden brus
-
SODAVAND / SAFT 38,-
Æblemost, Hyldeblomst, Appelsinjuice, Pepsi/ Max, Miranda Orange, Miranda Lemon, Faxe Kondi/ Free, Tonic, Lemonade
-
FADØL 45/65,-
Affligem double, Øko Classic, Heineken Pilsner, IPA New England, Anarkist Hvedeøl med blodappelsin
-
ALKOHOLFRI ØL 40/72,-
Heiniken Alkoholfri, Anarkist Hazy IPA Alkoholfri 0,5%
VARME DRIKKE
-
ESPRESSO 35/50,-
SINGLE/DOBBELT
-
KAFFE 50,-
Latte machiato, Americano, Cappuccino, Café Latte, Cortado
-
IRISH COFFEE 85,-