Oplevelsesmenuen er altid på kortet

Vi ser det som vores fornemmeste opgave at overraske og begejstre dig. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten i den mad, vi serverer.

Vælger du en oplevelsesmenu, kan vi garantere dig udsøgte unikke smagsoplevelser og dejlige vine – i en hyggelig uhøjtidelig atmosfære.

Anretninger:
Vine:
Blæksprutte – Oscietra – syrnet fløde Chono, Chardonnay 85,-/gl
Nye kartofler – ramsløg – tang Sherwood Estate, Stratum, Pinot Gris, 95,-/gl.
Asparges – torsk – lakrids Coppo, Gavi la Rocca, Cortese, 95,-/gl.
Røget tatar – glaskål – syltet sennep Leopard´s Leap, Pinotage Shiraz, 110,-/gl.
Svinekæber – Guajillo chili – borlotti Tor del Colle, Montepulciano d´Abruzzo 100,-/gl.
Taleggio – trøffel – honning Warre´s, Colheita port 75,-/gl.
Créme Brûlée – tonga – solbær La Playa, Late Harvest Sauvignon Blanc, 75,-/gl.
7 retter                              545,-  Samlet vinmenu ved 7 retter                                    545,-
6 retter                              495,-
5 retter                              445,-
4 retter                              395,-
3 retter                              345,-

Den komplette 7-retters oplevelsesmenu med vinmenu,

kaffe, sødt og avec                                                1.100,-