AFTEN

Serveres i tidsrummet 17:00 – 23:00
(køkkenet lukker kl. 21:00 – kl. 20.00 om søndagen)

Hverdags forkælelse

Serveres søndag – torsdag

2 retters menu

kr. 275,-

+++

Burrata – tomat – grøn olie

Flat iron steak – palmekål – tyttebær – glace – pommes frites – mayo

+++

DET FEDTEDE

Vaffel – fried chicken – sennepscreme – parmesan

kr. 75,-

Gambas pil pil

kr. 69,-

Vagtellår – fermenteret hvidløgsbarbecue

kr. 55,-

+++

FORRETTERNE

Burrata – tomat – grøn olie

kr. 98,-

Kammusling – kartoffel – løvstikkeolie – chips

kr. 125,-

Tatar – bøgehatte – fennikel – æggeblomme – purløgsmayo

kr. 110,-

+++

HOVEDRETTERNE

Stegt blomkål – kejserhatte – kartoffel – tang – kærnemælk – brunet smør

kr. 150,-

Stegt hvid fisk – spinat – squash – sauce nage

kr. 215,-

Sortfodsgris – majspuré – grillet majs – palmekål – glace

kr. 225,-

Flat Iron steak – Foie Gras – bitre salater – glace – pommes frites

kr. 345,-

Flat Iron steak – 1/2 hummer – bitre salater – sauce choron – pommes frites

kr. 360,-

+++

DESSERTERNE

Øllebrød – brombær – creme anglaise

kr. 85,-

Havtorn – fløde 48 % – græskarkerner

kr. 85,-

Blåbær – hvid chokolade – sablé

kr. 95,-

4 Arla Unika oste – kompot – knas

kr. 135,-

Kontakt os med information om eventuelle allergier.

Kontakt

Restaurant Store Børs
Havnevej 43
4000 Roskilde

Telefon: (+45) 46 32 50 45

Mail: info@store-bors.dk

Bestil bord online

5-retters menu kr. 450,-

Med anbefalede vine kr. 900,- eller non-alkohol menu 650,-

+++

Seneste bestilling for 5-retters menu er kl. 20:30

Menuen skal bestilles af hele bordet

+++

Kammusling – grønne druer – tallerkensmækker – ajo blanco

Henri Bourgeois, D’Antan, Loire 2017 – Sancerre

+++

Kejserhat – bøgehatte – hønseconsommé

Vignaioli Contrá Soarda, Veneto 2017 – Vespaiolo

+++

Hvid fisk – peberfrugt – verbena

Raimat, Catalonien – Cava

+++

Flat Iron Steak – spinat – forårsløg – kapers – peberrod

Castello di Bolgheri, Varvara, Toscana 2017 – Carbernet Sauvignon & Merlot

+++

Vælg mellem:

Havtorn – fløde 48 % – honning – græskarkerner

Warre’s, Fine White Port, Douro

eller

Arla Unika oste – kompot – knas

Warre’s, Otima 10 years Tawny, Douro