AFTEN

Det bedste kød i de bedste udskæringer, sæsonens fangst og klassiske retter og tilbehør – alt er tilberedt fra grunden.

Forretter

Varmrøget laks
120,-

Saltet okseinderlår – trøffel – Reggiano
120,-

Moules -urter – hvidløgsbrød
125,-

Hummersuppe
125,-

Bøgehatte – Tempura – røget æg
125,-

Avocado – mandler – Caviar ( 5 gr. Oscietra )
145,-

Hovedretter

Risotto – kokkens valg
195,-

Dagens fangst – garniture – salat
250,-

Indbagt fisk – surdej
275,-

Pighvar – hasselnøddehollandaise – fennikel
295,-

Store Børs Gourmetburger
175,-

Mørbrad af dansk marskkvæg 225 gr.
335,-

Rib-eye fra Novillo 250 gr.
275,-

Rib-eye fra Novillo 350 gr.
350,-

Rib-eye fra Novillo 500 gr.
450,-

Australsk Wagyu Premium cut 200 gr.
350,-

Australsk Wagyu Premium cut 500 gr.
(kan udskæres til tre personer)
795,-

Australsk Wagyu special Premium cut 200 gr.
675,-

Australsk Wagyu special Premium cut 500 gr.
(kan udskæres til tre personer)
1.375,-

Japansk Wagyu fra Kobe 50 gr.
650,-

Japansk Wagyu fra Kobe 100 gr.
1.150,-

Japansk Wagyu fra Kobe 200 gr.
1.700,-

3 x Wagyu oplevelse – vores 3 kvaliteter af wagyu 500 gr. ialt
(for 2 personer)
1.750,-

Alle bøffer serveres med pommes frites, bearnaise eller rødvinssauce.

Husets oste

Et udvalg af kokkens favoritter med hjemmelavet garniture
135,-

Desserter

Store Børs is
95,-

Fondant Cru Virunga 70%
125,-

Tiramisu
95,-

Kokkens overraskelse
175,-

Petitfour
75,-

Midtugeforkælelse

Tirsdage, onsdage og torsdage:

Forret:
Hjemmerøget laks.

Hovedret:
Saftig bøf bearnaise med sprøde pommes frites.

Samlet pris
268,-

Kontakt

Restaurant Store Børs
Havnevej 43
4000 Roskilde

Telefon: (+45) 46 32 50 45

Mail: info@store-bors.dk

Bestil bord online

Følg Restaurant Store Børs på Facebook