OPLEVELSESMENUER

4 – RETTERS MENU

Skorzonerrod – karamelliseret valle – kål
Stag’s Leap Wine Cellars, Chardonnay – Karia, Californien, Napa Valley

Græskar – kammusling – bacon af svinekæber – hønsefond
Henri Bourgeois, Pouilly-Fumé, Sauvignon Blanc – La Demoiselle, Loire 2016

Hokkaido Wagyu – kantarel – kejserhatte
Brovia, Barolo, Nebbiolo – Brea Vigna Ca’Mia, Piemonte 2015

Vælg mellem

Udvalg af oste
Famile Hugel, Gewürztraminer, Classic – Alsace 2016

eller

Kamillete – Champagne – citron mazarin
Maison Albert Sounit, Crémant de Bourgogne – Prestige Demi-Sec, Côte Chalonnaise
Pinot Noir, Chardonnay, Aligoté

475,-

Med anbefalede vine, kaffe, avec & petit four
875,- eller juicemenu 675,-

7 – RETTERS MENU

Helleflynder – æbler – kærnemælk – soya
Anselmi, Capitel Foscarino, Garganega – Veneto 2018

Skorzonerrod – karamelliseret valle – kål
Stag’s Leap Wine Cellars, Chardonnay – Karia, Californien, Napa Valley

Græskar – kammusling – bacon
Henri Bourgeois, Pouilly-Fumé, Sauvignon Blanc – La Demoiselle, Loire 2016

Pighvar – tang – gulerodspuré – æggeblomme – bisque
Maison Albert Sounit, Rully Blanc 1. Cru, Chardonnay – Les Raclots, Bourgogne, Côte Chalonnaise 2017

Hokkaido Wagyu – kantarel – kejserhatte
Brovia, Barolo, Nebbiolo – Brea Vigna Ca’Mia, Piemonte 2015

Udvalg af oste
Famile Hugel, Gewürztraminer, Classic – Alsace 2016

Kamillete – Champagne – citron mazarin
Maison Albert Sounit, Crémant de Bourgogne – Prestige Demi-Sec, Côte Chalonnaise Pinot Noir, Chardonnay, Aligoté

775,-

Med anbefalede vine, kaffe, avec & petit four
1.475,- eller juicemenu 1.125,-

Menuen skal være bestilt senest kl. 20.00

Restaurant Store Børs
Havnevej 43
4000 Roskilde

Telefon: (+45) 46 32 50 45

Mail: info@store-bors.dk

Bestil bord online