BUFFETER

Årstidens buffeter på Restaurant Store Børs til min. 20 personer.

Januar, februar og marts buffet

Forretter:

Laks røget i egen rygeovn serveret med sød/syrlig æblepesto.

Marineret dyrekølle med vinterbær, hertil kraftig glacé.

Tagliatelle vendt med svampe krydret med parmasan.

Hovedretter:

Torskefilet pakket i koldrøget skinke efter klassisk inspiration i form af sennepssauce og rødbedesalat.

Andebryst stegt med timian og garneret med karamelliseret rødkål.

Let sprængt svinemørbrad med honningbagte rodfrugter og peberrodsfløde.

Tærte med kartofler og jordskokker.

Desserter:

Lille udvalg af de bedste europæiske oste – hertil ristet rugbrød, sødt og surt.

Panacotta med karamel hertil syltede kirsebær.

Æbler i mørk chokoladekage serveret med syltede abrikoser.

April, maj og juni buffet

Forretter:

Unghane-rillette med bagt tomat og basilikum.

Hjemmerøget laks med æble/ Man del pesto og dildsalat.

Friske asparges serveret på Store Børs facon med bacon og æg.

Tagliatelle med fisk og skaldyr gratineret med gouda.

Hovedretter:

Estragonfarseret perlehønebryst med svampe og persille.

Torskefilet med mild gedeost og parmaskinke, serveret med spidskål.

Rødvinsbraiseret spædkalv med forårsurter.

Tærte med forårsgrønt og emmentaler.

Desserter:

Alt på et ostebræt – gode danske og udenlandske oste.

Chokoladekage med rabarber og mynte.

Vanillepanacotta med jordbær.

Juli, august og september buffet

Forretter:

Carpaccio med salat og revet parmasan.

Fisketerrin serveret med svampe og basilikum.

Jordskokkesuppe med lufttørret skinke.

Tagliatelle med unghane, basilikum og bagte tomater.

Hovedretter:

Langtidsbagt lammekølle med soltørrede tomater og artiskokker.

Grillet laks på svamperisotto.

Letrøget oksefilet stegt med honning serveret med bagte urter og pebersauce.

Løgtærte krydret med feta.

Desserter:

Udvalg af oste og hjemmelavet garniture.

Tærte af sensommerbær serveret med hvid chokoladecreme.

Mocca panacotta med passionsfrugtis.

Oktober og november buffet

Forretter:

Hjemmerøget laks med plukkede salater og mandelpesto.

Bagt kalvebryst med æble-/sellerichutney.

Enebærrøget dyrekølle med orangemarinerede salater.

Marksvampe vendt med gouda og pasta.

Hovedretter:

Torskefilet bagt i parmaskinke med sennepsauce og rødbedesalat.

Stegt andebryst med timian-karamelliseret rødkål.

Svinemørbrad med honningbagte rodfrugter og peberrodssauce.

Tærte med jordskokker og kartoffel.

Desserter:

Ostebræt med europæiske og danske oste.

Karamel panacotta med kirsebær og mandler.

Æblechokoladetærte med is.

Årstidens buffet for min. 20 personer kr. 425,- pr. person.

Kontakt

Restaurant Store Børs
Havnevej 43
4000 Roskilde

Telefon: (+45) 46 32 50 45

Mail: info@store-bors.dk

Bestil bord online

Følg Restaurant Store Børs på Facebook